PROGRAMINDLÆGUDSTILLINGHVEM ER VI?
  Søg
Handelsbetingelser

Alle skal tilmelde sig – også udstillere og indlægsholdere. Sidste frist for tilmelding er den 30. november.

Betaling
Alle skal betale for at deltage i Vejforum - også udstillere og indlægsholdere.

»Til hvert indlæg får én indlægsholder en rabat, der svarer til prisen på at deltage den dag, indlægget holdes. Er der to, som deler et indlæg, er det kun en af deltagerne, der får rabat.
»Den fagligt ansvarlige for en workshop får en rabat, der svarer til prisen på at deltage den dag, workshoppen gennemføres. Andre indlægsholdere på workshoppen får ikke rabat.
»Alle indlægsholdere skal betale for aftenarrangement og overnatning, hvis de ønsker at deltage.
»Studerende kan deltage gratis på Vejforum, men ved udeblivelse eller afmelding efter den 30. oktober faktureres 1.000 kr.
»Udstillingen er kun åben for betalende deltagere, der er registreret og bærer navneskilt.

Faktura bliver fremsendt digitalt via Sproom til den anførte faktura e-mail eller det angivne EAN-nummer. Fakturering vil ske ved udgangen af september, oktober og november måned. Efter fakturering er tilmeldingen bindende og der betales fuld pris for det, man er tilmeldt. Efter fakturering er det kun muligt at ændre navn på den tilmeldte, der skal være fra samme virksomhed. Der vil ikke blive fremsendt ny faktura. Navneændring efter den 30. oktober koster et gebyr på 500 kr.

Ukorrekte kundepåførte tilmeldingsoplysninger, der medfører fremsendelse af ny kreditnota/faktura koster et gebyr på 200 kr. Ved manglende betaling af faktura til den anførte betalingsfrist fremsendes en ny faktura med et rykkergebyr på 200 kr. Er fakturaer ikke betalt efter 90 dage fra faktureringsdato overgår faktura til inkasso.

Bekræftelse
Man vil indenfor få minutter efter tilmeldingen få en e-mail, som bekræfter, at man er tilmeldt. Hvis man ikke får en e-mail, er man ikke tilmeldt.

Delt værelse på Nyborg Strand?
Del et værelse med en kollega, så flere kan bo på Nyborg Strand. Hvis du er tilmeldt DELT værelse skal du selv finde en kollega, der også er tilmeldt DELT værelse. Hvis det ikke er sket senest den 30. oktober vil Vejforum finde en kollega til dig, så vidt muligt fra samme firma. Det er ikke muligt at ændre et delt værelse til et enkeltværelse.

Afbestilling
Afbestilling og ændringer skal ske skriftligt til info@vej-eu.dk.

»Inden fakturering sker annullering uden beregning og alle ændringer kan foretages frit.
»Efter fakturering er tilmeldingen bindende, og der betales fuld pris for det, man er tilmeldt. Det er kun muligt at ændre navn på den tilmeldte, der skal være fra samme virksomhed. Der vil ikke blive fremsendt ny faktura. Det koster et gebyr på 500 kr. at foretage navneændring.
»Studerende kan deltage gratis på Vejforum, men ved udeblivelse eller afmelding efter den 30. oktober faktureres 1.000 kr.

Copyright og ophavsret:
Ved accept af bidrag til Vejforum erklærer indlægsholdere sig indforstået med, at indlægsholdere selv er ansvarlig for copyright til det anvendte materiale, og selv bærer ansvaret i forhold til krænkelse af ophavsret.

Møder
Udvalg, erfagrupper og andre i sektoren tilbydes at holde møde i tilknytning til Vejforum. Forplejningen er for egen regning, mens lokaler stilles gratis til rådighed. Der kan arrangeres møder dagen før Vejforum om eftermiddagen og aftenen, den første dag indtil kl. 10.00 og den anden dag efter kl. 14.00.

Persondatapolitik

Læs VEJ-EU's persondatapolitik her.

KONTAKT
VEJ-EU | Guldalderen 12 | 2640 Hedehusene | Tlf.: 7217 0217 | CVR: 86632012
info@vej-eu.dk | www.vejforum.dk

Vejforum 2021 den 8.-9. dec.
Følg Vejforum!
Login
Email:
Kodeord:
Glemt kodeord?
Opret profil
VEJFORUM  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk